Beste wensen!

  • 02/01/2024
  • Saskia Hilverink

De beste wensen voor 2024!

Met een goed gevoel is 2023 afgesloten, en kijk vooruit naar al het moois wat 2024 ons gaat brengen.
Afgelopen jaar heb ik weer veel hondeneigenaren mogen helpen. Met allerlei issues waar zij tegenaan liepen met hun honden.
Denk aan:
  •  angst voor vreemde mensen of honden.
  • uitvallen naar verkeer.
  • Verlatingsangst.
  • Bezit agressie.
  • Trekken aan de lijn.
  • Niet willen hierkomen.
Maar ook privélessen op locatie. Vaak bij de mensen thuis, zodat je echt gepast kan gaan trainen waar je tegenaan loopt in de opvoeding.
Ook heb ik een aantal avonden per week met heel veel plezier groepslessen gegeven bij Hondencentrum Carole in Weerselo. Hier werk ik samen met super collega’s, we zijn een mooi team. In 2024 gaan we weer samen mooie lessen en workshops geven, meer info hierover vind je bij Hondencentrum Carole.

Er komt ook een vervolg in de samenwerking met Knuzz doodles. Zo mooi om te zien wat een goede fokker er als basis instopt de eerste weken bij de moederhond thuis, Zo ontzettend belangrijk! Jose Arkink-Twellaar, zo fokken kunnen velen een voorbeeld aan nemen, top! Ik kijk er naar uit om straks te helpen met het opvoeden van jullie pups.

Ik ben inmiddels op de helft van mijn opleiding therapiehond begeleiderbij Dogswork.
Nog een aantal weekenden te gaan in het mooie Friesland, met een fantastische groep mensen.
Dan samen met Uba 1 van mijn eigen Rhodesian ridgebacks stagelopen! Ik weet hoe bijzonder hij is, en hoop dat hij vele harten gaat veroveren. Maud Jacobs, bedankt dat ik erbij ben, het heeft mij nu al veel gebracht. Ik kijk uit naar wat er nog meer op mijn pad gaat komen.

Terugkijkend op het afgelopen jaar ben ik vooral erg dankbaar dat al deze mensen dit vertrouwen in mij en in mijn kennis hebben gesteld. Dat ik hen heb mogen helpen in het bereiken van een gelukkiger en evenwichtiger leven samen met hun hond. Dank jullie wel!

Samen met je hond in Balans
Saskia




 
Share our website